Ekonomi / Artikull i Sponsoruar

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….
17:12 | 04 Mars 2022

Festa e Gruas, 8 Marsi vie me shumë supriza në ParkLand Hospitality Group nga Maliqi Group në qendër të Shkupit.

Jo vetëm kjo ditë, por që nga 1 Marsi e deri me 10 Mars, befasi të panumërta ju presin në ambientin që është krijuar enkas për t’i kënaqur shqisat tuaja.

ParkLand Hospitality Group, bashkë me stafin e saj profesional ka menduar deri në përpikmëri dhe në cdo detaj, që kjo periudhë e muajit t’i dedikohet enkas, zonjave, nënave, vajzave dhe gruas.

Nisur nga menyja ushqimore, e detajuar dhe e plotësuar për cdo shije dhe kërkese e deri te tretmanet e bukurisë, ParkLand Hospitality Group, festën e gruas e ka dërguar në një tjetër nivel, atë të luksit, ndjesisë së mirë, të bukurës dhe rehatisë.

Dhe jo vetëm kaq, për 10 ditët e para të Mars 2022, tretmanet e përzgjedhura të trupit dhe fytyrës, prezantohen me 50 për qind zbritje. Stafi i profesionalizuar dhe certifikuar në Spa Center do të jetë në dispozicionin e vajzave dhe grave, për t’u dhënë atyre shkëlqimin dhe trajtimin e merituar në këtë ditë feste dhe përtej kësaj.

Suprizat nuk mbarojnë me kaq. Në një ambient të përshtatur me ndjenjën e festës dhe respektit, profesionistët e kuzhinës, në ParkLand Hospitality Group kanë ideuar menynë e posacme, për ditën e gruas, duke ofruar llojlloshmëri ushqimesh e pijesh në një paketë të vetme dhe me një cmim të volitshëm.

Përvec kësaj, muzika e përzgjedhur dhe aktivitetet e tjera, janë pjesë e festës tonë, për t’i dhënë gruas, nënës dhe vajzave, ndjenjën më të bukur, që ato e meritojnë.

Ndjehuni si Mbretëreshë, me ParkLand Hospitality Group nga Maliqi Group në Shkup.

Rezervo tani ne +3892551575 apo www.parkhotel.mk

Park Hotel & Spa është i vendosur në qendër të Shkupit, 45 minuta larg Prishtinës. Park Hotel & Spa është një ambient i krijuar mes luksit dhe përmbushjes së cdo nevoje dhe kërkese për klientët. Park Hotel & Spa, hotel prej 5 yjesh është pjesë e Maliqi Group.

Nga 10 janari fillojnë reduktimet, këto vende do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë

Të tjera