Lajme

550 pacientë po trajtohen në QKUK dhe spitalet e tjera, 14 në gjendje të rëndë shëndetësore

550 pacientë po trajtohen në QKUK dhe spitalet e tjera, 14 në gjendje të rëndë shëndetësore
15:17 | 22 Korrik 2020

Nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës në raportin e saj 24 orësh bëhet e ditur se po trajtohen 550 pacientë në QKUK dhe Spitale.

Në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 550 pacientë të dyshuar dhe konfirmuar me Covid-19. Prej tyre, 286 janë të konfirmuar si Covid-19 pozitiv, thuhet në njoftimin e QKUK-së.

Sipas raporteve nga klinikat dhe spitalet e përgjithshme 14 pacientë janë në gjendje të rënsuar me 14 respiratorë, epoashtu 32 të tjerë me CPAP, që poashtu janë me gjendje të rëndur shëndësore.

Njoftimi i plotë:

550 pacientë po marrin trajtim mjekësor në QKUK dhe spitaleNë klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 550 pacientë të dyshuar dhe konfirmuar me Covid-19. Prej tyre, 286 janë të konfirmuar si Covid-19 pozitiv.

Sipas raporteve nga klinikat dhe spitalet e përgjithshme 14 pacientë janë në gjendje të rënsuar me 14 respiratorë, epoashtu 32 të tjerë me CPAP, që poashtu janë me gjendje të rëndur shëndësore.Për detaje të tjera shihni tabelën e cila tregon statistikat në detaje për klinikat e QKUK-së, por edhe spitalet e përgjithshme.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera