Lajme

24 orëshi i fundit, 81 aktakuza ndaj 99 personave

24 orëshi i fundit, 81 aktakuza ndaj 99 personave
12:19 | 18 Qershor 2020

Prokurori i Shtetit ka njfotuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 81 aktakuza kundër 99 personave, për vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit janë ndaluar 10 persona për 48 orë.

Gjithashtu, Prokurori i Shtetit ka bërë një kërkesë për sekuestrimin e tre automjeteve dhe çelësave të tyre: një automjet –i markës VW-19E, një automjet –i markës VW-Golf si dhe një automjet –i markës Mercedes Benz, të cilat dyshohen të jenë përdorur apo përfituar përmes veprave penale.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera