×
Etiketë: aktakuza
Lajme29 Shtator 2020
Për vepra të ndryshme, Prokuroria e Shtetit ka ngritur 120 aktakuza kundër 134 personave. Bëhet e ditur se me urdhër të Prokurorisë së Shtetit, brenda 48 orëve janë ndaluar 15 persona dhe ndaj pesë personave...
Lajme28 Shtator 2020
Sipas avokatit Skender Musa, Gjykata Speciale pritet që të ngre edhe aktakuza tjera. Por, siç tha ai problem mbeten provat e fabrikuara nga shteti i Serbisë për pretendimet që ata bëjnë mbi kryerjen e krimeve...
Kronika24 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 49 aktakuza kundër 84 personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë...
Lajme23 Shtator 2020
Gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 62 aktakuza kundër 72 personave për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit, janë ndaluar për 48 orë, tetë persona...
Kronika22 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24-orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetenëntë (69) aktakuza kundër nëntëdhjetenjë (91) personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit,...
Kronika18 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur gjashtëdhjetë (60) aktakuza kundër shtatëdhjetekatër (74)personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit,...
Lajme17 Shtator 2020
Që nga fillimi i këtij viti e deri më tani, Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur pesë aktakuza për rastet e profilit të lartë. Në këto raste janë të përfshirë ish-ministra, gjyqtarë e zyrtar policor....
Kronika16 Shtator 2020
Për vepra të ndryshme penale, gjatë 24 orëve prokuroritë themelore kanë ngritur 18 aktakuza kundër 20 personave. Prokuroria e Shtetit ka njoftuar se me urdhër të tyre brenda 48 orëve janë ndaluar 11 persona si...
Front TV15 Shtator 2020
24 tetori i këtij viti do të jetë dita e fundit kur Gjykata Speciale ka afat që ta konfirmoj apo ta hedhë poshtë aktakuzën ndaj Presidentit të vendit, Hashim Thaçi dhe kryetarit të Partisë Demokratike...
Kronika15 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur dyzetenjë (41) aktakuza kundër dyzetenëntë (49) personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të...
Lajme10 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëzetegjashtë (26) aktakuza kundër tridhjetegjashtë (36) personave, për vepra të ndryshme penale. Po ashtu, me urdhër të Prokurorit të...
Kronika08 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur 47 aktakuza kundër 54 personave, për vepra të ndryshme penale. Sipas një njoftimi për media, Prokurori i Shtetit gjatë...
Lajme04 Shtator 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore, janë ngritur njëzetenjë (21) aktakuza kundër njëzetedy (22) personave, për vepra të ndryshme penale. Gjithashtu, me urdhër të Prokurorit të Shtetit,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.