Lajme

23 aksidente gjatë orëve të fundit në Kosovë

23 aksidente gjatë orëve të fundit në Kosovë
08:35 | 29 Qershor 2020

23 aksidente gjatë orëve të fundit, u shqiptuan 819 tiketa trafiku

23 aksidente janë shkaktuar në 24 orët e fundit.

12 prej tyre me të lënduar, kurse 11 të tjerë me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 819 tiketat trafiku.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera