Lajme

22 vjet burgim ndaj Darko Tasiqit për krime lufte në Krushë të Vogël

22 vjet burgim ndaj Darko Tasiqit për krime lufte në Krushë të Vogël
13:50 | 22 Qershor 2020

Me 22 vjet burgim është dënuar Darko Tasiq, për krime lufte në Krushë të Vogël në Gjykatën Themelore të Prizreni.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera