Bota/Rajoni

10.3 milionë raste me COVID-19 në mbarë botën

10.3 milionë raste me COVID-19 në mbarë botën
10:01 | 30 Qershor 2020

Rastet me COVID-19 në botë kanë arritur shifrën 10.3 milionë.

Numri i infeksioneve të konfirmuara me koronavirus gjatë rrjedhës së pandemisë ka kaluar 10.3 milionë, duke u rritur me mbi 100,000 sipas gjurmuesit të Universitetit Johns Hopkins, raporton Cnn.

Aktualisht ka 10.302.052 raste të njohura, dhe 505.505 vdekje.

Këto janë dhjetë vendet më të prekura:

SH.B.A.: 2,590,552 raste (Vdekjet: 126,140)

Brazili: 1,368,195 (Vdekjet: 58,314)

Rusia: 640,246 (Vdekjet: 9,152)

India: 566.840 (Vdekjet: 16.893)

MB: 313,470 (Vdekjet: 43,659)

Peru: 282.365 (Vdekjet: 9,504)

Kili: 275.999 (Vdekjet: 5,575)

Spanjë: 248.970 (Vdekjet: 28,346)

Itali: 240,436 (Vdekjet: 34,744)

Irani: 225,205 (Vdekjet: 10,670)

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera