Lajme

Thaçi e Veseli akuzohen edhe që i vranë kundërshtarët politikë

Thaçi e Veseli akuzohen edhe që i vranë kundërshtarët politikë
16:13 | 24 Qershor 2020

Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ka ngritur aktakuzë ndaj Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit e kreut të PDK-së, Kadri Veselit.

Aty thuhet që këta bashkë me të dyshuar të tjerë akuzohen që janë penalisht përgjegjës për afërsisht 100 vrasje.

E krimet e paraqitura në aktakuzë përfshijnë qindra viktima të identifikuara serbë e romë, por edhe Shqiptarë.

Madje, thuhet që në mesin e tyre kishte edhe kundërshtarë politikë.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera