Gjuha:
×
Etiketë: rregullimin
Lajme24 Shtator 2020
Ai ësht një nga kryetarët më aktiv të komunave. Bali Muharremaj, i pari i Suharekës e ka nisur ditë herët, madje në terren. Këtë e tregon edhe postimi i tij në FB, i cili posa...
Lajme05 Gusht 2020
Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka anuluar vendimin e datës 4 gusht 2020, me të cilin kishte shfuqizuar udhëzimin administrativ 02/2019 për rregullimin e çmimit të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Ai gjatë një takimi me...
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. I menjëhershëm ka qenë shpjegimi i MSH-së për këtë çështje, ku thuhet se udhëzimi për...
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Në një dokument të siguruar nga KOHA, ky vendim arsyetohet se “bazuar në raportin e...
Lajme29 Korrik 2020
Kanë filluar punimet për rregullimin e sheshit “Adem Jashari” në qytetin e Vushtrrisë. Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë, kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, deputetë të Kuvendit, si dhe zyrtarë tjerë nga niveli...
Ekonomi16 Korrik 2020
Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Arber Tolaj ka folur për pagën jubilare të pensionimit për profesionistët shëndetësorë, të cilin shqetësim e ka ngritur edhe në Kuvendin e Kosovës. Tolaj ka thënë se kjo...
Lajme05 Korrik 2020
Kamenica ka probleme të mëdha me infrastrukturën nëntokësore. Por për rregullimin e kësaj infrastrukture nga buxheti komunal janë ndarë vetëm 10 mijë euro. Nga buxheti i komunës, këtë vit parashihen të shpenzohen vetëm 407 mijë...
Lajme23 Qershor 2020
Në Komunën e Kaçanikut po vazhdon rregullimi i infrastrukturës rrugore. Tashmë janë asfaltuar edhe rrugët “Adem Dullovi” në lagjen Vataj në Dubravë si dhe asfaltimi i rrugës “ Remzi Zharku”- Dushkajë. Projekti i parë është...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.