Gjuha:
×
Etiketë: kru
Lajme26 Gusht 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” ka njoftuar se reshjet e ditëve të fundit kanë rritur nivelin e burimit të ujit te Drini i Bardhë për një mijë litra për sekondë. Kompania iu bën thirrje konsumatorëve...
Lajme24 Gusht 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për nivelin e ujit në Liqenin e Badocit dhe atë të Batllavës. Në njoftim nga KRU “Prishtina” kanë treguar se niveli i ujit në Liqenin e Badocit është...
Lajme14 Gusht 2020
Për shkak të ruajtjes së resurseve ujore, Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, njofton se nga dita e nesërme do të ketë reduktime të ujit të pijshëm. Reduktimet janë të ndarë në zona rurale dhe ato...
Lajme11 Gusht 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka kërkuar nga ata që përfitojnë shërbimet e saj që të kryjnë pagesat e faturave të rregullta mujore për shpenzimin e ujit. Kjo kompani njofton se duke filluar nga data...
Lajme27 Korrik 2020
Ujësjellësi rajonal KRU “Prishtina” ka njoftuar se niveli i ujit në liqenin e Badovcit është 9.65 metra nën kapërderdhje, kurse niveli i ujit në liqenin e Batllavës është 6.04 metra m nën kapërderdhje. “Të dashur...
Lajme22 Korrik 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina ka lëshuar një komunikatë me akuza ndaj Bordit të përkohshëm të KRU Prishtina të emëruar nga Qeveria Kurti. Në këtë komunikatë thuhet se ky bord ka vepruar kundërligjshëm duke mos...
Lajme03 Korrik 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë thirrje te qytetarët të kenë kujdes ndaj rrjetit të kanalizimit. “Po aq sa është e rëndësishme ruajtja dhe mbrojtja e burimeve ujore, shpenzimi racional i ujit të pijshëm,...
Lajme02 Korrik 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” ka njoftuar konsumatorët kohëve të fundit në nivel vendi është paraqitur një fenomen shqetësues lidhur me manipulimin e shitësve me aparatet e filtrimit të ujit të pijshëm gjë e cila...
Lajme30 Qershor 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë apel për shpenzim racional të ujit të pijshëm. Për shkak të rritjes enorme të konsumit, Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë apel te qytetarët që të shpenzojnë...
Lajme20 Qershor 2020
Kompania Rajonale Ujësjellësit ‘Hidrodrini’ në Pejë ka njoftuar se punonjësit nga Njësia Operative e Pejës, po vazhdojnë inspektimin dhe hulumtimin e rasteve të keqpërdorimeve dhe kyçjeve ilegale në komunën e Pejës. Krahas këtyre aksioneve ‘Hidrodrini’...
Lajme18 Qershor 2020
KRU “Prishtina” sh.a., njofton se duke filluar nga data 1 korrik 2020 do të vazhdojë procedimin e konsumatorëve borxhlinj në procedurë përmbarimore tek përmbaruesit privatë. Inicimi i kësaj procedure përmes përmbaruesve privatë do të krijojë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.