Lajme

Rritet niveli i burimit të Drinit të Bardhë, KRU ‘Hidrodrini’ kërkon nga konsumatorët për përdorim racional të ujit të pijshëm

Rritet niveli i burimit të Drinit të Bardhë, KRU ‘Hidrodrini’ kërkon nga konsumatorët për përdorim racional të ujit të pijshëm
12:40 | 26 Gusht 2020

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” ka njoftuar se reshjet e ditëve të fundit kanë rritur nivelin e burimit të ujit te Drini i Bardhë për një mijë litra për sekondë.

Kompania iu bën thirrje konsumatorëve për përdorim racional të ujit.

“Lusim konsumatorët, pavarësisht këtyre sinjaleve pozitive në furnizim, ujin ta përdorin racionalisht, në mënyrë që mos të detyrohemi, pa dëshirën tonë, të kthehen reduktimet! Keqpërdoruesit do të gjobiten!”, njofton kompania.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera