×
Etiketë: KMDLNj
Lajme22 Shtator 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të njeriut po konsideron se është koha për lehtësimin e masave kufizuese për COVID-19 Përmes një komunikate për media, KMDLNj deklaron se vendosja e maskave në ambiente...
Lajme17 Shtator 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), është shprehur se Shërbimi Korrektues i Kosovës të përfshihet në pakon emergjente, derisa kanë shprehur pakënaqësinë e tyre për trajtimin që po iu bëhet...
Lajme17 Shtator 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNj), është shprehur se Shërbimi Korrektues i Kosovës të përfshihet në pakon emergjente, derisa kanë shprehur pakënaqësinë e tyre për trajtimin që po iu bëhet...
Lajme13 Shtator 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut, duke komentuar arrestimin e një qytetari i cili nuk e kishte vendosur maskën dhe pas një dueli verbal, në prani të familjes dhe qytetarëve,...
Kronika03 Shtator 2020
Shërbimi Korrektues i Kosovës që zbaton ekzekutimin e dënimeve efektive me burg për të dënuarit sikur që menaxhon qendrat e paraburgimit në Kosovë ka bërë përparim të madh në trajtimin e personave të privuar nga...
Lajme30 Gusht 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka reaguar pas raportimeve se në laboratorin privat “Medical & Laboratory Services” një test PCR po iu kushton qytetarëve 200 euro Përmes një komunikate për...
Lajme24 Gusht 2020
Menaxherja për programe në Këshillin për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, Valentina Demolli, kritikon institucionet shëndetësore publike sa i përket trajtimit të pacientëve. Ajo thotë se në adresë të KMDLNj-së kanë pranuar ankesa nga...
Lajme22 Gusht 2020
Në emisionin ” Udhëve” që shfaqet në televizionin publik RTK është dhënë një informatë për rastin e Ukshin Hotit, i dënuar për çështje politike, si aktivist i shquar i çështjes kombëtare i cili është liruar...
Lajme21 Gusht 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut konsideron se shëndeti publik i qytetarëve të Kosovës seriozisht është vënë në sprovë për shkak të pandemisë së shkaktuar nga COVID-19. KLMDLNj si shkaktar të...
Lajme21 Gusht 2020
KMDLNj, përmes një komunikatë për media ka thënë se shteti i Kosovës, ka dështuar t’u ofrojë shërbime shëndetësore qytetarëve në përballje me pandeminë. Ky institucion ka kritikuar për mostransparencë procesin e licencimit të laboratorëve privat...
Lajme13 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka filluar tashmë t’i licencoj laboratorët privatë të cilët kryejnë teste serologjike SARS COV2. Për këtë ka reaguar KMDLNJ, duke thënë se qytetarët e Kosovës nuk duhet të paguajnë për testin COVID-19...
Lajme07 Gusht 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) ka kërkuar që të hetohet me urgjencë vetëvarja e të burgosurit në Burgun e Dubravës. Sipas informatave të KMDLNj- së, E.SH. në vuajtje të...
Lajme30 Korrik 2020
Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Lirive dhe Njeriut (KMDLNJ) ka mirëpritur vendimin e Bashkësisë Islame të Kosovës për mos faljen e namazit të Kurban- Bajramit në xhami, për shkak të COVID-19. Në një...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.