×
Etiketë: kek
Ekonomi18 Shtator 2020
Kryesuesi i Bordit të Përkohshëm, Hysen Fazliu dhe u.d. Kryeshefi Ekzekutiv të KEK sh.a. Luigj Imeri kanë vizituar Korporatën Energjetike Shqiptare, ku janë pritur nga Administratori i KESH sh.a. Benet Beci me bashkëpunëtor. Në këtë...
Lajme17 Shtator 2020
Kryesuesi i Bordit të Përkohshëm, Hysen Fazliu dhe u.d. kryeshefi ekzekutiv të KEK sh.a. Luigj Imeri kanë vizituar Korporatën Energjetike Shqiptare, ku janë pritur nga Administratori i KESH sh.a. Benet Beci me bashkëpunëtor. Në këtë...
Lajme23 Gusht 2020
Vendimi i Inspektoratit të Punës për kthimin e Njazi Thaçit në pozitën e kryeshefit të Korporatës Energjetike të Kosovës nuk do të zbatohet deri në një vendim përfundimtar të Gjykatës Themelore të Prishtinës. Kjo Gjykatë...
Lajme11 Gusht 2020
Bordi i përkohshëm i drejtorëve të KEK-ut, kryesuar nga Hysen Fazliu me drejtorët Egzon Berisha, Petrit Ibraj dhe Fatime Grajqevci, ka mbajtur sot mbledhjen e parë zyrtare me ç’rast janë njoftuar nga ushtruesi i detyrës...
Lajme18 Korrik 2020
Korporata Energjetike e Kosovës ka njoftuar se Fatmir Berisha ka vdekur nga COVID-19. Lajnë njoftim thuhet se viktima ishte nga fshati Vasilevë, ndërsa varrimi i tij do të bëhet sot rreth orës 17:00. “Të nderuar...
Lajme18 Korrik 2020
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj edhe një herë ka bërë thirrje që të respektohen rekomandimet e institucioneve shëndetësore, dhe vendimet e Qeverisë së Kosovës për parandalimin e përhapjes së Covid-19. Madje, këtë thirrje e pati...
Lajme03 Korrik 2020
Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, Avni Ajdini ka vizituar sot Korporatën Energjetike të Kosovës, ku është pritur nga ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv , Luigj Imeri, të cilët kanë diskutuar...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.