×
Etiketë: kapitale
Lajme24 Shtator 2020
Kryeministri Avdullah Hoti, i shoqëruar nga ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi priti në takim sot përfaqësuesit e Korporatës Financiare të SHBA-së për Zhvillim Ndërkombëtar (DFC), Caleb McCarry, Brian Martalus dhe John Jovanovic, bashkë me ambasadorin...
Lajme08 Shtator 2020
Kuvendi Komunal i Gjilanit, në një seancë të jashtëzakonshme, të kryesuar nga Shpresa Kurteshi - Emini, ka miratuar transferin e mjeteve financiare nga kategoria e shpenzimeve në kategorinë e investimeve kapitale, ku sqarimet e nevojshme...
Lajme30 Korrik 2020
Bordi i Përkohshëm i Korporatës Energjetike të Kosovës në mbledhjene e mbajtur ka miratuar buxhetin e rishikuar për 2020 ku me anë të këtij rishikimi projektet kapitale shtyhen për shkak të pandemisë, si dhe ndarja...
Ekonomi21 Korrik 2020
Përballja me pandeminë Covid-19 ka ndikuar negativisht në shumë sektorë. E komunat janë ato që po ballafaqohen drejtpërsëdrejti me problemet që hasin qytetarët. Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi, në një...
Bota/Rajoni25 Qershor 2020
“Në mbarë shtetin në 30 vitet e fundit nuk është ndërtuar ashtu siç është ndërtuar në pjesën e infrastrukturës këto tri vite. Edhe krahas krizës shëndetësore jam i kënaqur nga mënyra në të cilën realizohen...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.