×
Etiketë: ceremonitë
Lajme25 Shtator 2020
Qeveria e Kosovës ka marrë masat e reja lehtësuese për COVID-19. Në një nga pikat e aprovuara, është edhe lejimi i ceremonive fetare, por në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga koronavirus. “Qytetarëve të Kosovës...
Lajme30 Korrik 2020
Një ditë pasi Qeveria e Kosovës ndaloi pjesëmarrjen e qytetarëve në të gjitha ceremonitë fetare, vetë anëtarët e kabinetit Hoti kanë ngritur dyshime nëse masa e vendosur do të zbatohet edhe në rastin e faljes...
Lajme13 Korrik 2020
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që të pezullohet puna në tregjet publike të automjeteve dhe tregjet e kafshëve, raporton Front Online. Në këtë mbledhje është vendosur edhe për pezullimin e...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.