[wp-story]

Lajme

Masat e reja, Qeveria lejon pjesëmarrjen e qytetarëve në ceremonitë fetare

Masat e reja, Qeveria lejon pjesëmarrjen e qytetarëve në ceremonitë fetare
21:41 | 25 Shtator 2020
Qeveria e Kosovës ka marrë masat e reja lehtësuese për COVID-19.

Në një nga pikat e aprovuara, është edhe lejimi i ceremonive fetare, por në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga koronavirus.

“Qytetarëve të Kosovës u lejohet pjesëmarrja në ceremonitë dhe veprimtaritë fetare, në objektet fetare dhe jashtë tyre në përputhje me Manualin për mbrojtjen nga përhapja e COVID-19. Matja e temepraturës është e dertyrueshme për të gjithë gjatë hyrjeve në objekte”, thuhet në pikën 10 të vendimit.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera