Infografika

Statistikat e korrikut/ 3295 raste të reja me COVID-19 dhe 96 të vdekur

Statistikat e korrikut/ 3295 raste të reja me COVID-19 dhe 96 të vdekur
14:33 | 23 Korrik 2020
“Frika ime është përballja me publikun”, thotë banori/banorja i/e 12-të i/e BBVK

Të tjera