Lajme

Sot mblidhet Komisioni për Buxhet

Sot mblidhet Komisioni për Buxhet
08:19 | 20 Tetor 2021

Sot do të mblidhet Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere.

Në këtë komision që do të mblidhet në ora, 10:00 do të shqyrtohet raporti vjetor Financiar i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2020, Raportit Vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2020, Raportit Vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2020, Raportit Vjetor Financiar i Qeverisë për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020 si dhe raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për vitin 2020.

Rendi i  ditës:

1.    Miratimi i rendit të ditës;

2.    Miratimi i procesverabalit i mbledhjes së mbajtur të Komisionit me datë 22.09.2021;

3.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2020;

4.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor i Fondit të Kursimeve Pensionale për vitin 2020;

5.    Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Qeverisë për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020;

6.    Votimi i raportit Vjetor Financiar i Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës për vitin 2020;

7.    Të ndryshme.

Vendi: C203

Koha: 10:00

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera