×
 • Lajme
 • Lajme

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet, vendet që do të mbesin pa rrymë

  FrontOnline
  13 Prill 2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Brodi-Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

   

   

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

  2.

  Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet TR3:

  NS 110/10kV Ferizaj 1 pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 10:00 deri në ora 15:00.

   

   

  Vendet: rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshati Vjetër (magjistrlja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, Hasan Prishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjëja e Qiraxhive (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik, MagjistraljaFerizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihat Ajeti, Mujadin Aliu (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjëja Bytyqi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumatorë), Afrim Zhitija, Agim Bajrami, Ahmet Kaçiku, Astrit Bytyqi, At Nikë Prela (një pjesë), Avdyl Dura, Aziz Kelmendi, Bekim Osmani, Dem Ahmeti (2 konsumatorë), Dimitrije Tucoviq, e Janinës (një pjesë), e Kërçovës (një pjesë), e Pashtrikut (një pjesë), e Tiran(një pjesë), e Pejës (një pjesë), Ejup Rexhepi, Enver Hadri (2 konsumatorë), Fan Noli, Fazli Obrazhda, Fehmi Agani, Ferat Sojeva, Filip Shiroka, Gjon Sereqi, Gursel e Bajram Sylejmani, Haki Stërmilli (2 konsumatorë), Halim Spahiu, Halit Bajrami, Hasan Prishtina, Hysen Tërpeza, Ibrahim Crnilla, Idriz Ajeti, Ilir Konushevci, Ismet Jashari, Josip Rela, Kadri Halimi, Kemajl Hetemi, Krujës, Lasgush Poradeci, Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mejdi Gjaferi, Metush Krasniqi, Mithat Frashëri (një pjesë), Mumin Shkodra (një pjesë), Mustaf Bakija (një pjesë), Pandeli Sotiri, Petar Koqiq (një pjesë), Prenk Gjergji, Qemajl Ilazi, Qazim Llugazhiu (një pjesë), Raif Halimi (2 konsumatorë), Ramadan Sylejmani, Remzi Hoha, Rexhep Bislim, Ramadan Salihu, Sami Frashëri (një pjesë), Shaban Polluzha, Shaban Vata, Shefqet Musarai (një pjesë), Shen Jeronimi, Thimi Mitko, Vëllezërit Xhaki (një pjesë), Vëllezrit Jashari (një pjesë), Vëllezrit Gërvalla (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), 8 Nëntori, 3 Prillli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë), Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli (një pjesë), De Radës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), e Pejës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Edmond Hoxha (një pjesë), Emin Duraku (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Faik Konica (një pjesë), Fatmir Kërçeli, Fatmir Ratkoceri, Fazli Grajqevci, Fazli Sojeva, Fehmi Lladrovci, Ganimete Tërbeshi, Gazmend Zajmi, Gëzim Sahiti, Hajriz Muhadini, Haki Braha (një pjesë), Hasan Prishtina, Hysni Kajtazi, Idriz Maliqi (një pjesë), Kadri Zeka, Kongresi i Lushnjës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), Kuvendi i Ferizajt, e Pejës (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Luan Haradinaj, Lulzim Guta (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj, Marije Kraja (një pjesë), Mesha Selimoviq, Mihail Grameno (një pjesë), Mithat Frashëri (një pjesë), Motrat Qirazi (një pjesë), Mujë Krasniqi (një pjesë), Njazi Azemi (një pjesë), Nora Kelmendi, Nuhi Berisha (një pjesë), Qamil Osmani, Ramadan Isufi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Regjep Mala, Rexhep Demiri (një pjesë), Rugova, Sali Shabani, Sefë Kosharja, Shefki Zariqi, Sinan Sahiti (një pjesë), Stereo Spase (një pjesë), Tajar Hatipi, Vëllëzrit Gërvalla, Zahir Neziri, Xhefer Deva (një pjesë), Tahir Meha (një pjesë), Zejnullah Zejna (një pjesë) dhe Zenun Beqa.

  Fshatrat: Bibaj, Sojevë, Tankasiq, Zllatar, Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator), Varosh, Poslishtë, Sazli, Muhadër, Talinoc i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë), Mirosallë dhe Rahovicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtja preventive, revizion i nënstacionit në anën 10 [kV] dhe lidhja e kthinës së re me zbarrat kryesore.

  Gjakovë

   

   

  1.

  TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator). fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në segmentin Goriq – Pagarushë.

  Pejë

   

   

  1.

  TS 110/10 [kV] Deçani do të ndërprehet:

   

   

  Dalja 10(kV) Barani (kodi:53000002) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

  2.

  Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Jashanica( Kodi: 52000003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Dobërdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmir.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera.

  Dalja ka BRRE!

  3.

  TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

  Dalja 10(kV) Maja e Zezë (kodi: 50051007) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

   

   

  Vendet: rrugët: 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku si dhe vendet Levoshë dhe Maja e Zezë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

   

   

  Prishtinë

  1.

  NS 35/10 kV Koliq do të ndërprehet:

  LP 10(20) kV J06 Koliq (kodi: 14016002) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Koliq, Ballaban dhe Nishevc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, pastrimi i trasesë.

  Gjilan

  1.

   

   

  TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Zhegra (kodi: 61066006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

   

   

  Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj, Demirët dhe Stanqiqi.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit me shtylla të betonit.

  15.04.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

   

   

  Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007 ) nga ora 09:00 deri 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00

   

   

  Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm .

   

   

  2.

  NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

  Nga Dalja 10[kV] Kijeva do të ndërprehen keta TS nga ora 09:00 deri 17:00

  1.TS 10/0.4 kV LLOZICË ZOGAJT( TE SHKOLLA) (kodi: 82082007020)

  2.TS 10/0.4 kV LLOZICË FONIQT (kodi: 82082007021)

  3.TS 10/0.4 kV Llozica 5 (Shkolla) (kodi: 82082007056)

   

   

  4.TS 10/0.4 kV BALINCË I (kodi: 82082007022)

  5.TS 10/0.4 kV BALINCË KARAQICTË (kodi: 82082007023)

  6.TS 10/0.4 kV BALINCË KELMENT (kodi: 82082007024)

  7.TS 10/0.4 kV BALINCE PRIVATE (kodi: 82082007049)

   

  TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej ores 09:00 deri në ora 18:00

  Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

  Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër te LOT 10 Feeder 1 Gjakove.

   

   

  Prishtinë

  1.

  TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Letanci (kodi: 14000012) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

   

   

  Vendet: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Katunishtë, Ferma e Pulave Peran, Pakashticë e Ulët dhe Pakashticë e Epëme.

  Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin TSSHB – 14000012154 – Dobratin 2 – e re , montimi i shtyllave, konzollave, ndarësit, izolatorëve dhe elementeve përcjellëse.

  Ferizaj

  1.

   

   

  Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani do te ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2 ( kodi: 41000025) prej orës 08:30-10:30 dhe 15:00-16:30

  Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.-konsumator komercial

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

   

   

  2.

  NS 110/35/10 [kV] Lipjani

   

   

  Nga Dalja 10 [kV] Zona Industriale 2 ne Stabiliment 10 kV do të ndërprehen prej orës 08:30 deri 16:30

  1.TS 10/0.4 kV TS Rexhep Hajdari (kodi:41000025178)

   

   

  2.TS 10/0.4 kV TS Fodi Com ( kodi:41000025222)

  3.TS 10/0.4 kV TS Potera (kodi: 41000025181),

  4.TS 10/0.4 kV TS Egzoni (kodi:41000025206),

  5.TS 10/0.4 kV TS Kolshi (kodi:41000025172)

  6.TS 10/.04 kV Drita Intercom (kodi:41000025225)

  7.TS 10/0.4 kV TS LLC Copron (kodi:41000025268),

   

   

  Vendet: TS Rexhep Hajdari , TS Fodi Com, TS Potera, TS Egzoni, TS Kolshi, Drita dhe TS LLC Copron Intercom.

  Arsyeja: Projekt investiv, ndërrimi i kabllove të tensionit të ulët ndërmjet TS dhe ormanit te tensionit të ulët (0.4kV) për trafostacion.

   

   

  15.04.2023

  Punime nga palët e treta

   

   

  Gjilan

  1.

  TS 110/35/10kV Gjilan 1

  Nga Dalja 10 kV Parku I Makinave do të ndërprehet:

  TS 10/04kV- Depo 28 Nëntori (kodi:60062011023 ) prej orës 09:00 deri ora 13:30

  Vendet. Një pjesë e rrugës Xhorxh Uashington, dhe Fauna Agro Grup.

   

   

  Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-energjetik.

  Pejë

   

   

  1.

  Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

   

   

  Dalja 10 [kV] Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhesi dhe BRRE – Hidrocentrali Radavci

   

   

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar për konsumatorin Ragip Ahmetaj.

  Vërejtje: Dalja ka BRRE!

  Prizren

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Bajram Curri (kodi: 30033008 ) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”,Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, vendosja e shtyllës së re 12/1600, vendosja e konzollës së re me izolatorë dhe realizimi i kyçjes së daljes nëntokësore. Demontimi i shtyllës ekzistuese dhe izolatorëve ekzistues.

  2.

  NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

   

   

  Dalja 10 [kV] Bodrumi (kodi: 30000014) prej ores 10:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

   

   

  Arsyeja: Realizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike me numër: 1875 e datës:02.03.2023 dhe Leje-Hyrjes me numër: 2041 e dates:09.03.2023, respektivisht demontimi i shtyllave ekzistuese.

  16.04.2023

   

   

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

   

   

  1.

  Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

   

   

  Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

  Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

   

   

  Arsyeja: Projekte investive, punime në projekte investive Lot 11 Gjakovë Feeder 2.

  16.04.2023

   

   

  Punime nga palët e treta

  Ferizaj

  1.

  Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 09:30 deri 14:30

  Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë); fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

  Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ngritja e shtyllave nën tension.

  Filloi aplikimi për gjeneratën e 10-të të KEDS Academy për nxënës dhe studentë të rinj
  Nga Rubrika
  Lajme02 Tetor 2023
  Rreth 4 milionë euro pritet të harxhojnë prindërit kosovarë për t`i dërguar maturantët për shëtitje joobligative në Shqipëri. Me një përllogaritje të...
  Lajme02 Tetor 2023
  Për të martën parashikohet të mbajë mot kryesisht me diell. Mëngjesi do të jetë mjaft i freskët. Era do të fryjë drejtimesh...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ish-kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj tha në emisionin Now në Euronews Albania se ngjarja e ndodhur në Banjskë ishte një sulm i...
  Të tjera
  Bota/Rajoni02 Tetor 2023
  Forcat ukrainase kanë arritur që me dronët kamikaz, të godasin rëndë veturat dhe pozicionet mbrojtëse të ushtrisë ruse në afërsi të Soledarit....
  Lajme02 Tetor 2023
  Drejtoresha e Klinikës Plastike ,Violeta Zatriqi, ka njoftuar të gjitha gratë të cilat janë operuar nga kanceri i gjirit mund të rikonstruktojnë...
  Bota/Rajoni02 Tetor 2023
  Një shpërthim masiv ka tronditur sonte një zonë të Britanisë së Madhe, me video që tregon se ai ndriçon qiejt këtë mbrëmje,...
  Lajme02 Tetor 2023
  Ambasadori i Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Ilir Dugolli, e ka kritikuar paraqitjen e sontme televizive të presidentit serb, Aleksandar...
  Lajme02 Tetor 2023
  "Vuçiqit do t’i dobësohet pushteti në Serbi", kështu u shpreh në një intervistë për Front Online, Belgzim Kamberi nga Institutin për Politika...
  Lajme02 Tetor 2023
  Parlamenti Evropian pritet të miratojë një rezolutë për marrëdhëniet në mes të Kosovës dhe Serbisë, në plenaren e dytë të tetorit. Kjo...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.