Lajme

Sot mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë

Sot mbahet mbledhja e radhës e Qeverisë
10:38 | 22 Qershor 2020

Në orën 15:00 sot do të mblidhet kabineti Qeveritar.

Në këtë mbledhje, që është e radhës e Qeverisë Hoti, nuk janë bërë të ditura pikat e rendit të ditës që do të diskutohen.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera