Lajme

S’ka kuorum, nuk kalojnë marrëveshjet financiare ndërkombëtare

S’ka kuorum, nuk kalojnë marrëveshjet financiare ndërkombëtare
11:09 | 09 Korrik 2020

Nuk janë aprovuar as në seancën e sotme plenare pesë projektligjet për marrëveshjet ndërkombëtare. Të pranishëm në këtë seancë kanë qenë vetëm 75 deputetë, dhe nuk ka pasur kuorum të mjaftueshëm.

Këto ishin marrëveshjet ndërkombëtare të parashikuara në rendin e ditës:

1.Votimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për financim ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim për Projektin e Fuqizimit të Sektorit Financiar.

2. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Hua ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për Projektin e Zhvillimit të Ujërave të Zeza në Gjilan.

3. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Financimin e Projektit për Kadastër të Patundshmërisë dhe Infrastrukturë Gjeohapësinore ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim,

4. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në Programin e Bashkimit “Dogana 2020”,

5. Shqyrtimi i Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në Programin e Bashkimit “Fiskalis 2020”.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera