Tenderët

SHSKUK hap tenderë 250 mijë eurosh për shërbime funeralesh për viktimat e COVID-19

SHSKUK hap tenderë 250 mijë eurosh për shërbime funeralesh për viktimat e COVID-19
14:06 | 30 Gusht 2021

Në kohën kur po rritet numri i viktimave nga COVID-19, Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka hapur një tender për shërbime funeralesh për të vdekurit si pasojë e këtij virusi.

E për këtë tender janë ndarë 250 mijë euro.

Kështu bëhet e ditur nga prokurimi.

Afati për dorëzimin e ofertave për pjesëmarrje thuhet se është deri më 8 shtator të këtij viti.

Ndërsa, kompania kontraktuese do të duhet të përgatit kufomat, t’i vendos në kese e në akivol, pastaj t’i bart nga klinikat te morgu.

Kujtojmë që Kosova po regjistron numër të madh të viktimave nga COVID-19.

Vetëm dje numri i viktimave të regjistruara ka qenë 36.

Disa nga viktimat janë edhe të moshave të reja.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera