Bota/Rajoni

Shahini për Parlamentin e Nxënësve: Aleat i yni në përmirësimin e eksperiencës shkollore

Shahini për Parlamentin e Nxënësve: Aleat i yni në përmirësimin e eksperiencës shkollore
13:01 | 28 Gusht 2020

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në Shqipëri Besa Shahini ka thënë se me themelimin dhe angazhimin e vazhdueshëm të “Parlamentit të Nxënësve” – organ këshillimor pranë kësaj ministrie – është çuar përpara interesi i përbashkët i nxënësve.

“Për ne është shumë e rëndësishme të dëgjojmë e mësojmë direkt nga nxënësit, prandaj ky parlament si një organ këshillimor pranë #MASR, është një prej aleatëve tanë më të mirë për të adresuar çështje të ndryshme që janë plotësisht në funksion të përmirësimit të eksperiencës shkollore”, ka shkruar ajo në Facebook.

Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Të tjera