Lajme

Selmanaj: Në Bruksel nuk do të flitet për Asociacionin

Selmanaj: Në Bruksel nuk do të flitet për Asociacionin
19:05 | 25 Shtator 2020

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj thotë se delegacioni i Kosovës nuk do të hapë temën e Asociacionit në Bruksel.

Sipas tij Kosova do të provojë që në momentin që të nënshkruhet marrëveshja finale, të bëhet zotimi për përmbushjen e obligimeve ndërkombëtare dhe ligjore.

Zëvendëskryeministri Selmanaj theksoi se Kosova nuk do të hyjë në materializimin e asnjë pjese të marrëveshjes përderisa nuk nënshkruhet marrëveshja finale.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera