×
Kronika24 Qershor 2020
Personat e dyshuar që janë kapur nga Policia e Kosovës, para fillimit të pandemisë, për veprat penale ende nuk po arrijnë të...
Kronika24 Qershor 2020
Një vajzë është zhdukur në Radac të Pejës. Babai i vajzës e ka raportuar në polici se vajza e tij ka dalë...
Kronika24 Qershor 2020
Tre fëmijë i lanë vetëm në shtëpi. E kjo më pas u kushtoi disa familjarëve në Graçanicë. Ata u desh t`i dërgojnë...
Nga Rubrika
Kronika24 Qershor 2020
Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 53 aksidente, 21 prej tyre kanë përfunduar me persona të lënduar. Për shkelësit...
Kronika23 Qershor 2020
United Nations Development Programme (UNDP), zyra në Kosovë, dhuroi sot donacion për Policinë e Kosovës 1 200 maska dhe 4 500 doreza....
Kronika23 Qershor 2020
Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit B. M,, duke i shqiptuar dënim në kohëzgjatje prej 3 vjet...
Kronika23 Qershor 2020
Prokurori i Shtetit njofton opinionin se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëqindetridhjetedy (132) aktakuza kundër njëqindepesëdhjetenjë (151)...
Kronika23 Qershor 2020
Një person nga Mitrovica i cili ka probleme psikike ka pësuar lëndime në fyti. Rastin e ka raportuar nënë e tij, derisa...
Kronika23 Qershor 2020
Punëtori i një banke në rrugën “Rober Doll”, në Prishtinë ka raportuar se dje gjatë ditës një person teksa ka deponuar një...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.