×
Auto15 Korrik 2020
Më 14 korrik të vitit 2006, Twitter hyri në përdorim, kurse, sot është një nga platformat e mediave sociale më të mëdha...
Auto14 Korrik 2020
Prodhimi i OPEC ra përsëri në qershor, pasi vendet anëtare të kartelit vazhduan të bashkoheshin pas marrëveshjes së arritur për të mbështetur...
Auto14 Korrik 2020
“Logjika mund t’iu çojë nga A-ja tek Zh-ja, por imagjinata mund t’iu shpjerë kudo”, thoshte Albert Ajnshtajn. Dhe ne në këtë puntatë,...
Auto14 Korrik 2020
Nga Rubrika
Auto11 Korrik 2020
Telefonave ndër vite u janë rritur çmimet dhe ditëve të fundit çmimi prej 1,000 dollarësh i një telefoni të avancuar nuk është më...
Auto10 Korrik 2020
Shumica dërrmuese e videove, thotë TikTok, u hodhën poshtë. TikTok ka hequr mbi 49 milion video në gjashtë muajt e fundit, sipas...
Auto10 Korrik 2020
Problemet shfaqen të kufizuara në pajisjet Apple dhe duket se nuk ka ndonjë rregullim të thjeshtë. Spotify është ndalur së punuari si...
Auto10 Korrik 2020
Mbi 100 milion përdorues aktivë mbështeten në Viber, Voice over IP dhe aplikacionin e mesazheve të menjëhershme për pajisjet mobile. Është një...
Auto10 Korrik 2020
Është një Samsung Galaxy M41. Sipas një raporti nga Koreja e Jugut, më herët ishte konkluduar se Samsung ka hequr dorë nga...
Auto10 Korrik 2020
Platforma e medias dixhitale, Facebook ka fshirë 50 llogari personale dhe profesionale të Roger Stone, një bashkëpunëtor i vjetër i Presidentit Donald...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.