Lajme

Rreth 10 autobusë nga Beogradi arrijnë në Gazimestan

Rreth 10 autobusë nga Beogradi arrijnë në Gazimestan
13:43 | 28 Qershor 2020

Grumbullimi i serbëve në Gazimestan të Obiliqit është duke vazhduar.

Tashmë kanë arritur edhe rreth 10 autobusë nga Beogradi për të festuar Vidovdanin, njofton Klan Kosova

Autobusët erdhën në përcjelljen e Policisë së Kosovës, e cila është duke përcjellur ngjarjen qysh nga fillimi.

Kujtojmë se në këtë ceremoni përkujtohet princi serb Car Llazari, që kishte vdekur në Betejën e Kosovë 627 vite më parë.

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Të tjera