Front TV

Qeveria ndryshon ligjin për buxhetin

Qeveria ndryshon ligjin për buxhetin
16:45 | 17 Qershor 2020

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e 6-të, të mbajtur ka aprovuar kërkesën e ministrës së Financave, Hykmete Bajrami,  për plotësim ndryshimin e Ligjit nr 07/L001 mbi ndarjet buxhetote per Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020, raporton Front Online.

Lidhur me këtë, ministrja e Ministrisë së Financave, Hykmete Bajrami tha se buxheti reflekton projektet qe janë në programin e Qeverisë se Kosovës.

Ajo tha se së shpejti do ta sjellë në Qeveri edhe rishikimin e kornizës afetmesme të shpenzimeve të Republikës së Kosovës për vitin 2020.

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/354216152227656/?__tn__=%2CdkC-R&eid=ARA7B1cKKMQxPDh8EnKHMp7i5wi4uU1HYynzYJoWhcz14p4m-gk0oR9rnFRPX73UEMZ4Z0vCKA86TeFf&hc_ref=ARS4gUmZ4NMKrsu9xUAeiYvBak-tURwLoaYxi6toFJWRgVHkBFtx8GBbtb3PKk_oELs

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera