Bota/Rajoni

Publikohet emrat e qytetarëve të Maqedonisë që nuk kanë marrë vendimet për vetizolim

Publikohet emrat e qytetarëve të Maqedonisë që nuk kanë marrë vendimet për vetizolim
15:15 | 26 Qershor 2020

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor dhe Sanitar sot publikoi listën e emrave të 138 shtetasve të Maqedonisë që nuk pranuan të marrin vendimet për vetizolim.

Shumica e personave që nuk është mundur t’u dorëzohen vendimet për vetizolim janë nga Shkupi, të ndjekur nga Shtipi, Gostivari dhe komuna e Zhelinës.

Lista u publikua pasi Inspektorati nuk mundi të gjente më shumë se 450 persona për t’ua dorëzuar vendimet që u shfaq si problem që kufizon lëvizjen e qytetarëve të infektuar me coronavirus.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera