Lajme

Policia ndërhyn në aksionin e PSD-së, ka arrestime

Policia ndërhyn në aksionin e PSD-së, ka arrestime
14:52 | 07 Maj 2021

Një aksion i PSD-së tek qeveria e Kosovës ka përfunduar me arrestimin e dy aktivistëve të saj.

PSD ka mbajtur aksion tek qeveria e Kosovës, objektin e së cilës e ka sulmuar me ngjyrë të kuqe në emër të motos së aksionit, “gjakderdhje financiare”.

E Policia e Kosovës i është kundërpërgjigjur këtij aksioni dhe këtyre veprimeve.

Sipas raportimeve, aty janë arrestuar Frashër Krasniqi, Nol Nushi e Zgjim Hyseni.

Comodita nis 35 kontejnerë me dyshekë për në SHBA

Të tjera