Kronika

Policia e Kosovës shpëton një fëmijë 4 vjeçar, ishte i mbyllur në një banesë i vetëm

Policia e Kosovës shpëton një fëmijë 4 vjeçar, ishte i mbyllur në një banesë i vetëm
18:42 | 05 Shtator 2020

Para pak minutash Policia e Kosovës ka arritur të shpëtojë një fëmijë 4 vjeçar.

Rasti ka ndodhur në komunën e Fushë Kosovës, ku i njëjti, mësohet të ketë qenë i vetëm dhe i mbyllur në një banesë.

Pas intervenimit të Policisë së Kosovës është bashkuar me familjen e tij, shkruan IndeksOnline.

Padyshim puna e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës është gjithmonë për t’u lavduar dhe duartrokitur!

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera