Lajme

Policia e Kosovës i dënon mbi 1 mijë qytetarë në trafik

Policia e Kosovës i dënon mbi 1 mijë qytetarë në trafik
09:11 | 30 Qershor 2020

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 34 tiketa trafiku ndaj qytetarëve brenda një dite.

Ndërkaq, po ashtu brenda një dite kanë ndodhur 40 aksidente trafiku, ku 26 prej tyre me lëndime trupore dhe 14 me dëme materiale.

Ndërkohë që 28 persona janë arrestuar, 13 prej tyre janë dërguar në mbajtje me vendim të prokurorit të shtetit.

KEDS zë 156 persona duke e vjedhur energjinë elektrike për një javë

Të tjera