Lajme

Policia dhe inspektorët e detyrojnë qytetarin që ta vendos maskën

Policia dhe inspektorët e detyrojnë qytetarin që ta vendos maskën
11:04 | 13 Korrik 2020

Policia e Kosovës ka detyruar një qytetar sot që të vendos maskën në rrugë, pasi që i njëjti po ecte lirshëm qytetit pa maskë të vendosur, raporton Front Online.

Dje kryeministri i vendit Avdullah Hoti, ka thënë që bartja e maskës është obligative dhe se ata të cilët nuk e bartin atë do të ndëshkohen. /Front Online

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera