Lajme

Përfundojnë punimet për bazamentin e New Bornit

Përfundojnë punimet për bazamentin e New Bornit
15:49 | 17 Gusht 2020

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se ka përfunduar bazamenti i obeliskut të pavarësisë New Born i vendosur me 17 shkurt 2008 pra ditën kur Kosova u shpall e pavarur.

Punimet ishin ndërprerë për shkak të pandemisë por kanë rifilluar pas lehtësimit të masave, e sipas postimit të Ahmetit, punimet tashmë kanë përfunduar.

“New Born me bazament e ndriçim”,  ka shkruar Ahmeti.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera