Lajme

Për këtë Kurban Bajram do të ndalohet therja e kafshëve në shtëpi

Për këtë Kurban Bajram do të ndalohet therja e kafshëve në shtëpi
09:24 | 28 Korrik 2020

Qeveria e Kosovës sot pritet të marrë masa të reja me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit COVID-19

Ndër të tjera se Qeveria pritet të marrë vendim për ndalimin e therjes së kafshëve në çfarëdo ambienti të mbyllur apo të hapur.

Kjo pritet të lejohet vetëm në ambientet e autorizuara për therjen e kafshëve.

“Ndalohet therja e kafshëve në çfarëdo ambienti të hapur apo të mbyllur, përveç në ambientet e autorizuara për therjen e kafshëve”, thuhet në propozim-vendim e siguruar nga Gazeta Sinjali.

Kjo masë dhe masa të tjera që pritet të hyjnë në fuqi sot, janë duke u votuar në mënyrë elektronike nga anëtarët e kabinetit qeveritar.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera