Lajme

Pensionistët me aksion simbolik kërkojnë të trajtohen me dinjitet

Pensionistët me aksion simbolik kërkojnë të trajtohen me dinjitet
11:13 | 01 Tetor 2022

Në Ditën Ndërkombëtare të Pensionistëve Shoqata e Pensionistëve të Kosovës ka organizuar aksion simbolik para Qeverisë.

Më pas ata do tw mbajnë tribunë me temë “Dinjitet për pensionistët”./Front Online

Menaxho shpenzimet dhe fito zbritje me aplikacionin e Petrol Company

Të tjera