Lajme

Orlando: Italia mbështetë nismën e Lajçak për dialogun Kosovë-Serbi

Orlando: Italia mbështetë nismën e Lajçak për dialogun Kosovë-Serbi
14:55 | 14 Tetor 2020

Nënsekretari Ivan Scalfarotto ka pritur sot në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, koordinatorin shtetëror për dialogun Kosovë – Serbi, Skënder Hysenin.

Për të cilin takim ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando tha se ka qenë një takim i frytshëm për lehtësimin e BE-së në dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë të përkrahur nga Italia dhe mbështetur nga Miroslav Lajçak.

“Sot, Nënsekretari, Ivan Scalfarotto priti në takim z. Skender Hyseni në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë. Ata patën një takim të frytshëm mbi dialogun mes #Kosovës dhe #Serbisë të lehtësuar nga BE-ja dhe mbështetjen e Italisë në përpjekjen e @MiroslavLajcak”, ka shkruar ai.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera