Lajme

Nis regjistrimi i fëmijëve në çerdhet publike të Prishtinës

Nis regjistrimi i fëmijëve në çerdhet publike të Prishtinës
07:59 | 22 Qershor 2020

Komuna e Prishtinës ka shpallur konkursin për regjistrimin e fëmijëve në çerdhet publike për vitin 2020-2021.

Regjistrimi i fëmijëve në institucionet parashkollore publike të Prishtinës do të fillojë nga dita e sotme dhe do të zgjasë deri më 6 korrik.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera