Lajme

Nis mbledhja e Qeverisë

Nis mbledhja e Qeverisë
11:23 | 22 Korrik 2020

Shqyrtimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike është e para prej 14 pikave të rendit të ditës në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, që ka nisur në orën 11:00.

Krahas saj do të diskutohet edhe për Projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për zhvillim, lidhur me financimin e Projektit Emergjent COVID-19 për Kosovën, sipas rendit të ditës.

Pikë e tretë është shqyrtimi i Propozim-vendimit për themelimin e Ekipit Nacional për hartimin e Strategjisë për Specializim të Mençur (ZKM).

Krahas tyre do të shqyrtohet edhe drafti i Planit të veprimit 2020-2021 për zbatimin e Strategjisë për Përmirësimin e Planifikimit dhe Koordinimit të Politikave “Sistemi i Planifikimit të Integruar” 2017-2021; shqyrtimi i Propozim-vendimit për themelimin e Komisionit ad hoc për përzgjedhjen e 4 anëtarëve të bordit për Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale; shqyrtimi i propozim-vendimit për aprovimin e shtesave mujore për personelin shëndetësor për angazhim shtesë për korrik dhe gusht të 2020-s, midis tjerash.

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company

Të tjera