Lajme

Në Malishevë po vazhdon kërkimi për 2 vjeçarin e humbur

Në Malishevë po vazhdon kërkimi për 2 vjeçarin e humbur
09:34 | 22 Gusht 2020

Pasditen e djeshme në fshatin Terpezë të komunës së Malishevës ka humbur një 2 vjeçar.

Nga komuna e Malishevës kanë treguar se ende nuk është gjetur fëmija 2 vjeçar dhe se po vazhdon kërkim edhe sot.

Për gjetjen e tij janë angazhuar njësitet e policisë, FSK-së dhe kërkimit të njëjësisë së zjarrfikësve dhe shpëtimit dhe ekipet emergjente komunale.

“Ka filluar kërkim shpëtimi për një fëmijë 2 vjeçar i çili ka humbur në pasditen e djeshme. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Terpezë të Komunës së Malishevës. Në kërkim janë të angazhuara njësitë e polisicë, FSK-së, ekipet e kërkimit të njësisë së zjarrfikësve dhe shpëtimit, ekipet emergjente komunale dhe vullnetarë nga i tërë vendi”, thuhet në komunikatën për media.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera