Bota/Rajoni

MPB e Maqedonisë: 651 vendime për izolim, 618 raste të mosmbajtjes së maskave

MPB e Maqedonisë: 651 vendime për izolim, 618 raste të mosmbajtjes së maskave
10:04 | 23 Qershor 2020

MPB informon se gjatë natës së kaluar në territorin e Maqedonisë së Veriut gjithsej 651 personave ju është dhënë vendim për izolim, ndërsa 346 të tjerë kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim.

Nga MPB thonë se policia ka kryer kontrolle tek personat që ndodhen në izolim dhe vetizolim, ndërsa tre persona nuk i kanë respektuar këto masa dhe ndaj tyre do të pasojnë masa adekuate.

Ndërsa sa i përket masave për mbrojtje personale, MPB ka regjistruar 618 shkelje, gjegjësisht raste të mosmbajtjes së maskave.

Dyfish n’plus me ArtMotion

Të tjera