Lajme

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company
16:01 | 01 Shkurt 2021

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Luaj në Petrol Company për shpërblimet e Janarit dhe për mundësinë #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Shumë klient fituan dhurata të ndryshme, andaj luaj edhe ti dhe fito njëren nga super shpërblimet që dhuron Petrol Company si:

  1. Televizor – x 2
  2. Iphone 12 – x 1
  3. Smartphone – x 4
  4. Tablet – x 6
  5. Voucher 20L Derivate – x 10
  6. Voucher 10L Derivate – x 20
  7. Uje xhami 5 litra – x 10
  8. Zbritje ne “Be Happy” 20% – x 100
  9. Spiker PC – x 10
  10. Qader PC – x 10

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

8 Marsi në Park Hotel & Spa – Që t’i të ndjehesh si Mbretëreshë ….

Të tjera