[wp-story]

Lajme

Labi shkruan për protestën: Mesazhin e çova deri në fund

Labi shkruan për protestën: Mesazhin e çova deri në fund
16:15 | 15 Qershor 2020

Labinot Tahiri ka bërë postimin për protestën, duke lajmëruar edhe bamirësinë e radhës që ka bërë.

Labi iu është drejtuar edhe ndjekësve të tij në rrjetet sociale, pas protestës që është organizuar me iniciativën e tij në sheshin e Prishtinës.

Këngëtari mes tjerash thotë se ai dërguar mesazhin e tij dhe çfarë ndodh nga tani, lejohen apo nuk lejohen dasmat, për të nuk çon më peshë.

Labi thotë se tash duhet të pritet vendimi i Ministrisë.

Më poshtë keni shkrimin e plotë të Labit:

“M Sillosi” S’ka nëvojë për panik, grurë ka me bollëk

Të tjera