Lajme

Kuvendi i Kosovës dhe Ambasada britanike nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

Kuvendi i Kosovës dhe Ambasada britanike nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi
08:09 | 02 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës dhe Ambasada britanike sot nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi.

Ky Memorandum reflekton përpjekjet e përbashkëta për të siguruar emërime profesionale të udhëheqësve të institucioneve dhe organeve publike, nëpërmes proceseve të drejta dhe transparente të rekrutimit.

Marrëveshja nënshkruhet sot në Kuvendin e Kosovës, në ora 12:00.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera