Bota/Rajoni

Kurz: Bisedimet për fondin e rimëkëmbjes në drejtimin e duhur

Kurz: Bisedimet për fondin e rimëkëmbjes në drejtimin e duhur
23:02 | 18 Korrik 2020

Kancelari austriak, Sebastian Kurz deklaroi sot se negociatat për paketën e rimëkëmbjes së BE-së janë në “drejtimin e duhur” pasi presidenti i Këshillit Europian paraqiti një propozim të ri.

“Sigurisht, siç pritej, është një luftë e ashpër, një negociim intensiv, por po shkon në drejtimin e duhur dhe kjo është pjesa më e rëndësishme”, theksoi ai.

”Megjithatë, mbetet shumë për të diskutuar, përfshirë mënyrën se si vendet duhet të përdorin fondet e rimëkëmbjes në mënyrë efikase, vëllimin e fondit të rimëkëmbjes dhe buxhetin e përgjithshëm afatgjatë”, shtoi Kurz. raporton ATSh.

”Pa harruar këtu, çështjen e sundimit të ligjit si kusht për marrjen e këtyre fondeve”, shtoi ai.

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera