Lajme

Kurtishaj: “Sharr Travel” me oferta promocionale për t’i kaluar pushimet në Shqipëri

Kurtishaj: “Sharr Travel” me oferta promocionale për t’i kaluar pushimet në Shqipëri
18:14 | 21 Korrik 2020

Në anën tjetër, drejtori i kompanisë turistike “Sharr Travel”, Ruzhdi Kurtishaj, i ka thënë Front Online se me përhapjen e pandemisë në fillim të zezonës verore, qytetarët kishin dilemat e tyre nëse do të vizitonin Shqipërinë edhe këtë sezon verore.

Sipas tij, tanimë një gjë e tillë ka ndryshuar.

Kurtishaj thotë se pronaret e hoteleve në Shqipëri i kanë marrë të gjitha masat ndaj Covid-19, dhe gjithçka i është kthyer normalitet.

“Çështja e udhëtimet për qytetarët nga Kosova për në bregdetin e Durrësit, është tashme e zgjidhur, sepse janë shumë kompani që mbajnë linja të rregullta jo vetëm gjatë zezonës verore por edhe dimërore. Çmimet janë shumë të lira. Të flasim për një biletë 10 euro, ky është një çmim shumë i lirë. Kur kemi parasysh çështjen e Covid-19 dhe mungesën e të hyrave për shumë familje, kjo do të jetë një ndihmesë shumë e madhe”, ka bërë të ditur Kurtishaj.

Sipas Kurtishajt, tanimë qytetarët nga Kosova mund të marrin oferta promocionale me një çmim shumë më të lirë, për dallim nga vitet e kaluara.

Ai përmendi edhe bashkëpunimin e mirëfilltë që “Sharr Travel” ka ndërtuar me këto hotele në Shqipëri, duke ju mundësuar pushuesve nga Kosova, ta kalojnë një pushim veror me çmime shumë më të lira.

“Është mundësi e mirë për të gjithë qytetarët që me këto oferta promovuese, që me sloganin që ka nxjerr ministri i Turizmit Blendi Klosi, “Pusho Shqip”, ne ju kemi bashkangjitur me të gjitha aktivitetet kësaj ministrie. Ne kemi mbajtur edhe takime informuese dhe bashkëpunuese. Falë bashkëpunimit me këto hotele ne i kemi edhe këto çmime me zbritje, pushuesi ushqehet shqip, por edhe gjatë pushimit flet shqip”, theksoi më tej Kurtishaj.

Sipas tij, për dallim nga viti i kaluar sa ishte çmimi 70 euro për ta kaluar një natë në komplekset e hoteleve “Grand Blue Fafa”, pushuesit kosovarë përmes kompanisë që ai drejton, “Sharr Travel”, mund të marrin këtë ofertë me vetëm 54 euro.

“Sa i përket çështjeve materiale dhe mirëqenies së tyre. Është me rëndësi të themi se ne kemi zbritje të ofertave, nga 70 euro sa ishin vitin e kaluar me all inclusive, këtë vit si ‘Sharr Travel’ falë një bashkëpunimi dhe mirëkuptimi që kam gjet nga ana e ‘Grand Blue Fafa’ ne kemi dalë me një ofertë prej vetëm 54 eurove e cila ofertë ka gjet një përkrahje të madhe te qytetarët e Kosovës”, ka thënë në fund Kurtishaj.

Qytetarët nga Kosova që dëshirojnë t’i kalojnë pushimet verore në këtë kompleks turistik, mund t’i rezervojnë pushimet me çmime promocionale në kompaninë turistike “Sharr Travel”, e cila prej më shumë se dy dekadash vazhdon të jetë lider në fushën e turizmit./FrontOnline/

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

Të tjera