Kronika

Konsumuan sasi të madhe të barnave, dërgohen në spital 3 fëmijë në Graçanicë

Konsumuan sasi të madhe të barnave, dërgohen në spital 3 fëmijë në Graçanicë
09:37 | 24 Qershor 2020

Tre fëmijë i lanë vetëm në shtëpi.

E kjo më pas u kushtoi disa familjarëve në Graçanicë.

Ata u desh t`i dërgojnë në spital fëmijët me t`u kthyer në shtëpi, meqë të njëjtit përdorën sasi të madhe të barnave sa ishin vetë.

Policia e Kosovës njofton se fëmijët e moshës 7, 8 dhe 10 vjeç vazhdojnë të jenë në përkujdesje mjekësore në Spital.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera