[wp-story]

Lajme

Kolona deri në 200 metra në Merdare

Kolona deri në 200 metra në Merdare
17:51 | 02 Janar 2021

Bashkatdhetarët që vizituan këto ditë Kosovën, duket se kanë filluar të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

Sipas të dhënave të publikuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në Merdar, konkretisht në dalje ka kolona deri në 200 metra dhe pritje nga 30 deri në 50 minuta.

Kurse, në hyrje nga 3 deri në 5 minuta. Ndërsa, në pikë kalimin kufitar “Dheu i Bardh”, kolonat janë të gjata nga 40 deri në 50 metra, dhe pritja nga 20 deri në 30 minuta.

E hyrja për të hyrë në Kosovë, pritja është nga 3 deri në pesë minuta.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera