Bota/Rajoni

Izraeli njofton bllokadën e re në gjithë vendin

Izraeli njofton bllokadën e re në gjithë vendin
09:31 | 14 Shtator 2020

Izraelitët tani po përgatiten për bllokadën e dytë që nga fillimi i pandemisë, por vendimi po del të jetë i diskutueshëm.

Rastet në vend, i cili ka një popullësi prej vetëm nëntë milionë, janë rritur në rreth 4,000 në ditë, sipas kryeministrit Benjamin Netanyahu.

Masat e reja hyjnë në fuqi të premten dhe do të zgjasin për tre javë, raporton BBC.

Një ministër ka dhënë dorëheqjen lidhur me bllokadën e re, që do të mbivendoset me festivalet kryesore hebraike

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera