Lajme

Hoti: U jemi mirënjohës profesionistëve shëndetësorë, policëve e inspektorëve

Hoti: U jemi mirënjohës profesionistëve shëndetësorë, policëve e inspektorëve
11:13 | 19 Gusht 2020

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka thënë se u është mirënjohës gjithë profesionistëve shëndetësorë, policëve e inspektorëve, për kontributin e jashtëzakonshëm që po japin në përballje me pandeminë COVID-19.

Hoti në një postim në rrjetin social Facebook shkruan se edhe pas pothuajse 6 muajsh punë, duke e rrezikuar shëndetin e tyre, ata vazhdojnë të besojnë dhe t’i shtojnë përpjekjet për t’u dalë në ndihmë të sëmurëve.

“Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Humanizmit, u jemi mirënjohës të gjithë profesionistëve shëndetësorë, policëve e inspektorëve, për kontributin e jashtëzakonshëm që po japin në përballje me pandeminë Covid-19. Edhe pas pothuajse 6 muajsh punë, duke e rrezikuar shëndetin e tyre, ata vazhdojnë të besojnë dhe t’i shtojnë përpjekjet për t’u dalë në ndihmë të sëmurëve”, shkruan Hoti.

 

 

Nga 10 janari fillojnë reduktimet, këto vende do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë

Të tjera